divendres, 15 de juliol del 2011

FIRA MÀGICA

Hola a tothom!

Quan va començar a arribar la gent vam portar als pares a veure el blog. Mentre estant tots els nens i nenes que van venir es van anar vestint amb la capa, el barret i les ulleres.

Aquesta nota serveix per fer memòria de la Fira i la nit que vam passar a l’escola.


La primera activitat que vam ensenyar als pares va ser la dels tambors. Després, els petits ens van ensenyar una dansa que vam acabar ballant tots junts.















El truc de màgia de les estrelles va sorprendre a tots els pares. A veure quin pare o mare és prou llest per descobrir-lo. El temps comença... ARA!!!




A continuació vam ensenyar els trucs amb líquids com: l’inflador automàtic i el llançador d’escuma. Els pares ens van aplaudir molt.


Va arribar l’hora de fer l’activitat estrella. Vam fer aparèixer el Mag Nífics el llum d’un mòbil. Per acabar, vam deixar el gimnàs a les fosques i, sorpresa, nens i gots brillàvem en la foscor. El joc de ritmes amb els gots va deixar els pares bocabadats.





Un cop vam fer fora els pares, vam sopar i vam fer una festa de pijames.


El joc de polis i contrabandistes va durar fins a les 11h. Ens vam posar a dormir després; alguns van caures rodons molt d’hora, però d’altres semblava que no s’adormirien mai.


Durant la nit van passar els Gambuzins. Són molt entremaliats, perquè ens van pintar la cara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada