dissabte, 2 de juliol del 2011

La Llum

Aquesta setmana hem treballat la màgia de la llum.

Espectacle
Fent servir el llum d'un mòbil hem fet aparèixer un dibuix del Mag Nífics. També hem fet un truc de descobrir números. Aquesta activitat ha soprés molt a tots els nens.

Els gots
Hem començat a aprendre un joc que es fa amb gots. Hi podem jugar sols o amb grup. Barreja moviment i ritme. Costa però ja ho tenim bastant après. N'hi ha alguns que sembla que ho hagin fet tota la vida.

Activitat plàstica
Hem fet una càmera de fer fotos amb una caixa de sabates. El més sorprenent és que totes les imatges que hi podem veure tenen una curiositat: tot el que és a dalt apareix a baix, les coses de la dreta surten a l'esquerra i, per més que girem al càmera la imatge sempre apareix girada. Curiós, oi?




Els grans ens hem dedicat a ensenyar el resultat del nostre taller a la resta de nens i nenes del casal.
El grup de petits s'han creat unes ulleres màgiques per veure-hi de colors.

Esports
Aquesta semana hem fet bèisbol amb bat de fusta i d'esponja i hem jugat a bàsquet. Hem provat monopatins de dues rodes i hem fet moltes curses amb les bicicletes i tricicles de l'activitat sobre rodes. També hem jugat amb diferents raquetes i pilotes.
Els petits han fet jocs com vaca-toro i la bomba.



Jocs d'aigua
Hem fet diversos jocs com curses de relleus i el mirall (no us podeu imaginar quina sensació asseure's sobre un plat d'aigua fresca quan no t'ho esperes).

També hem fet un concurs d'escórrer tota l'aigua que portes enganxada al cos en una galleda. Dels quatre equips, ha guanyat el groc, però segur que hi haurà rebenja.

La remullada final tots junts és el moment més refrescant!




Per cert, els participants del casal ens cuidem de regar les plantes de l'hort urbà de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada